Wat is Bourgondisch Fit?

Leven als een fitte bourgondiër betekent dat je kunt genieten van heerlijk eten én van je lijf. Zeg vaarwel tegen troosteloze crashdiëten en strenge voedingsregimes. Met Bourgondisch Fit bepaal jij wat je eet en kun je afvallen door simpelweg de juiste aanpassingen te maken in je eetpatroon. Zo kun je blijven genieten van heerlijk eten én tegelijkertijd op een duurzame manier afvallen, zonder terug te vallen in je slechte gewoontes. Ontdek de balans tussen bourgondisch en fit met handige methodiek en smaakvolle recepten. Cheat meals, maar dan zonder te cheaten: dat is Bourgondisch Fit!

Describe your image for SEO

Bourgondisch Fit blijft ver weg van de zovelen crashdiëten, die bizarre resultaten beloven in een veel te korte tijd. Het is absoluut niet onmogelijk om af te vallen met een crashdieet. Het tegenovergestelde is zelfs waar, het is namelijk heel goed mogelijk. De kilo’s zullen er met een crashdieet sneller af vliegen dan je ‘Bourgondisch Fit’ kunt zeggen. Toch mislukt nagenoeg ieder crashdieet en zit je na 12 maanden weer op je oude gewicht, of zelfs meer.  

Wat maakt Bourgondisch Fit anders dan een crashdieet?

Bourgondisch Fit is geen crashdieet dat je alles ontzegt waar je van geniet in het leven, maar juist een heerlijke lifestyle om je vingers bij af te likken. Door simpelweg de juiste aanpassingen te maken in je eetpatroon en je bewust te worden van wat je eet, kun je jouw droomfiguur behalen en behouden. Bourgondisch Fit behandelt je niet als een onverantwoordelijke puber, door jou je keuzevrijheid af te nemen en je te beperken in wat je allemaal niet mag eten. In plaats daarvan biedt het gezondere alternatieven met de focus op wat je allemaal wél kan eten. Heerlijke cheatmeals, maar dan zonder te cheaten. Nooit meer hoef je je schuldig te voelen over wat je eet. Bourgondisch Fit geeft jou de handvatten om je culinaire leven bewust mee in te richten, zodat jij voorgoed gedag kunt zeggen tegen die ellendige jojo-kilo’s. Met Bourgondisch Fit kun je namelijk blijven genieten van de dingen die je lekker vindt en daarom kun je het zó makkelijk jouw leven lang volhouden. Kwel jezelf niet langer door telkens ‘nee’ te moeten zeggen tegen alles waar je wel van wil genieten. Zeg in plaats daarvan volmondig ‘JA!’ tegen Bourgondisch Fit.

Weg met kip, rijst en broccoli

Hoe werkt Bourgondisch Fit?

Een Bourgondisch Fit leven draait allemaal om balans. Het juiste evenwicht zien te vinden tussen genieten van lekker eten en goed voor je lijf zorgen, daar komt het in essentie op neer. Bourgondisch Fit werkt daarom met de zogenaamde ‘calorie portemonnee’, die jou laat zien hoeveel calorieën jij op een dag aan eten en drinken kunt besteden. Iedere dag heb je een bepaald saldo of budget dat je kunt uitgeven aan eten en drinken naar jouw voorkeur. Maar let erop, want op is op! Wanneer je al jouw calorieën hebt besteed, zul je logischerwijs moeten wachten tot de volgende dag. Dan is je saldo weer aangevuld en je met een schone lei kunt beginnen. Geen zin om te wachten? Zorg dan voor wat extra beweging om saldo mee vrij te maken, want harder werken = meer verdienen!

Describe your image for SEO
Wat je doel ook is, je zal het bereiken met Bourgondisch Fit

Wat je doel ook is, je zal het bereiken met Bourgondisch Fit

Of je nu wil afvallen, op gewicht wil blijven of zelfs wil aankomen, je kunt het allemaal bereiken met Bourgondisch Fit. Bereken eenvoudig jouw dagelijkse saldo met de calorieportemonnee-calculator, die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke doel. Houd je simpelweg aan het saldo en je zult gegarandeerd jouw doel bereiken. Zo simpel kan het zijn! Om het nóg makkelijker te maken geven alle recepten van Bourgondisch Fit een overzicht aan calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo weet je precies wat je binnenkrijgt en hoeveel saldo je nog over hebt na iedere heerlijke versnapering.

Start met genieten